Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mercedes, mama lui Emiliano Sala, la un an după decesul fiului său: Practic, mă simt și eu moartă

wikipedia
emiliano sala

Mercedes, mama lui Emiliano Sala, a oferit un interviu celor de la BBC, la un an după sfârșitul tragic al fostului fotbalist de la Nantes, care a decedat în urma unui accident aviatic. "Practic, mă simt și eu moartă, deși sunt în viață", a mărturisit femeia, anunță MEDIAFAX.

Mama fotbalistului argentinian a rememorat începutul carierei fiului său, povestind că visul atacantului era să joace în Premier League, lucru care nu s-a mai realizat, Emiliano murind în accidentul aviatic petrecut în zona Canalului Mânecii, la două zile după ce semnase cu Cardiff City.

Citește și: Avocatul lui Dragnea răstoarnă situația, după ce Înalta Curte a respins eliberarea fostului lider PSD: Mai există cereri

"Când Emi avea 15 ani, era în bucătărie și mi-a spus: . Și-a dorit foarte mult, iar pentru a-și urma visul, a trebuit să se mute în San Francisco, Cordoba. Era doar un băiețel, mi-a fost greu să-l văd plecând, dar era foarte încrezător că va reuși. A fost visul său și a reușit. Iubea fotbalulul. Apoi, era foarte entuziasmat că va juca în Premier League", a povestit Mercedes.

"Era foarte determinat să se îmbunătățească. A învățat franceza, a devenit fluent, și cu siguranță plănuia să învețe și engleza. (...) Nu pot spune că m-am împăcat cu ideea, din păcate. Lupt în continuare. Practic, mă simt și eu moartă, deși sunt în viață. A fost un an groaznic. L-am iubit foarte mult, îi spuneam asta în fiecare zi. Acel telefon primit la șase dimineața pare că a fost ieri, dar deja a trecut un an. Durerea e intactă și nu va dispărea niciodată", a mărturisit mama lui Sala.

Emiliano Sala a dispărut pe 21 ianuarie 2019, alături de pilotul David Ibbotson, la bordul unui avion de mici dimensiuni, deasupra Canalului Mânecii. Fotbalistul argentinian se deplasa în Țara Galilor, la Cardiff, formație cu care abia semnase. Spre deosebire de cel al pilotului, trupul lui Sala a fost găsit, el fiind înmormântat pe 18 februarie.

Citește și: Solicitare urgentă către Ludovic Orban! Se cere ‘alungarea’ unui cunoscut ministru

Familia Sala a fost lovită de un nou eveniment teribil în aprilie, la trei luni după dispariția lui Emiliano. Horacio, tatăl fotbalistului, a decedat în urma unui infarct.

Emiliano Sala a decedat la vârsta de 28 de ani. De-a lungul carierei sale europene, el a evoluat la Bordeaux, Orleans, Niort, Caen și Nantes. Pe 19 ianuarie 2019, atacantul fusese cumpărat de Cardiff City, pentru 17 milioane de euro, însă nu a mai reușit să evolueze în Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.