Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MERITOCRAȚIE Candidat SECRET la concurs, șeful USR Timișoara e noul șef de cabinet al primarului Dominic Fritz

Express de Banat
Dominic Fritz

S-a întâmplat la Timișoara, unde USR a obținut un scor covârșitor la alegerile locale tocmai pentru că a promis depolitizarea administrației locale. De la vorba la faptă s-a dovedit a fi însă cale lungă. Primăria Timișoara a anunțat că scoate la concurs funcția de șef de cabinet al primarului Dominic Fritz, în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: EFECTUL numirilor politice: DOAR CINCI case de asigurări de sănătate au directori NOI, în uma concursului MS

La concurs s-a înscris un singur candidat care însă a preferat să rămână anonim, până după câștigarea funcției. E vorba de Dan Resitnec, consilier local USR Timiș și președinte USR Timișoara.

„E timpul ca o parte din noi să ne asumăm o intrare full time în administrație, chiar dacă asta poarte veni uneori cu anumite sacrificii personale, de timp, financiare sau de flexibilitate. În același timp e nevoie de tot suportul pe care îl putem da echipei din Timișoara, pentru că mare parte din succesul nostru ca partid se va lega de reușita echipei din Primăria Timișoara”, scrie Reșitnec pe un grup de Facebook al USR.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.