Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj ciudat al lui Liviu Dragnea despre doi lideri PNL: Ce-i așteaptă din 'sertare'

dcnews.ro
dragnea gorghiu

Cu mai puţin de o lună înaintea alegerilor parlamentare lupta pentru voturi e din ce în ce mai dură. Liderul PSD, Liviu Dragnea lansează un mesaj ciudat despre liderii PNL, Alina Gorghiu şi Eugen Nicolăescu. Dragnea s-a enervat după un filmuleţ electoral al liderei liberalilor.

Citește și: NEBUNIE I-au filmat, din birou, când făceau SEX la geam / VIDEO

"Doamna cu sandvişul şi domnul doctor de la Institutul Cantacuzino care s-a jucat cu 10 milioane de euro acolo? Când vom avea un guvern responsabil, se vor deschide nişte sertare de acolo pentru a se vedea de ce sunt probleme cu vaccinurile.", a tunat Dragnea la adresa fostului ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

Citește și: PREMIERĂ MONDIALĂ: Lego lansează prima figurină cu dizabilități / FOTO

Liviu Dragnea l-a atacat dur şi pe preşedintele Klaus Iohannis care a trimis la CCR legea cu cele 102 taxe. "Numai un om care nu ştie ce înseamnă să fii umilit face asta. Suntem singura ţară din lume care ia o taxă de la cetăţeni şi nu o foloseşte. Este vorba despre timbrul de mediu. Românii au fost minţiţi. Banii au zăcut în bănci apoi au ajuns la bugetul de stat. Taxa aceasta e plătită degeaba.

Citește și: Hărțuirea SEXUALĂ în universitățile din România: De ce se plâng FEMEILE

De ce să plătească românii taxa radio-TV. Motivaţii ieftine şi subţiri ale preşedintelui. E foarte simplu. E un impact bugetar care poate fi suportat fără probleme anul viitor. Preşedintele ori e rupt de realitate pentru că nu stătea el la cozi când era la Sibiu, darămite acum, ori o face cu răutate. E o ofensivă de răutate care blochează binele românilor. Milioane de români îl iubesc acum de preşedinte. Ăsta e cadoul de sărbători al lui Klaus Iohannis. E un teatru ieftin cu un regizor, scenarist şi actori slabi. A inventat pricini de neconstituţionalitate. Oamenii aceştia vor ca românii să fie în continuare nervoşi şi supăraţi. De ce se opun ei la toate aceste măsuri? Le-a spus cineva că din această lege culege benficii electorale PSD. Au zis că dacă împiedică intrarea în vigoare a legii câştigă ei voturi.", a tunat Dragnea la RTV.

Citește și: Un nou concept alimentar ia amploare în lume: Totul pleacă din SUA

Liderul PSD s-a referit şi la avertismentul lui Victor Ponta care a spus că dacă Dacian Cioloş rămâne la putere şi în 2017 va majora TVA-ul la 24%. "Te poţi aştepta la orice de la aceşti oameni. E cel mai slab guvern de la Revoluţie încoace. S-ar putea să îşi mărească incompetenţa prin creşterea taxelor şi impozite.", a mai spus Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.