Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj de la oamenii lui Voiculescu: A fuzionat Tăriceanu cu cine?

sigla ppu

Partidul Conservator (fondat de Dan Voiculescu) a fuzionat azi prin comasare cu Gruparea Tăriceanu sub numele de ALDE - Alianța Liberalilor și Democraților.

Fidelii lui Dan Voiculescu au părăsit însă partidul înainte de fuziune. Astăzi ei se întreabă cu cine a fuzionat totuși Călin Popescu Tăriceanu din moment ce la prezidiu nu prea sunt conservatori.

”Pe noi nu ne mai interesează ce fac ei. Ne interesează doar Partidul Puterii Umaniste social-liberal (PPU-sl) care crește și în curând va fi încris oficial în Registrul Partidelor Politice. M-am uitat însă și am văzut că Cristian Popescu Piedone lipsește, că Maria Grapini nu este, ca Dumitru Pelican nu e pe acolo, nici Ilie Năstase și mulți alții despre care se poate spune că au fost emblema PC”, a declarat senatorul Alfred Laurențiu, co-fondator al noului partid sprijinit de Dan Voiculescu.

Acesta e de părere că Congresul fără sufletul partidului, primarul Cristian Popescu Piedone și fără vedeta Ilie Năstase e un eșec total și arată că decizia celor care au plecat și au fondat o nouă formațiune politică a fost una corectă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.