Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj de pace din Pakistan - Având în vedere armele pe care le avem ne putem permite erori de calcul? Ar trebui să ne așezăm la masă și să discutăm

ClearIAS
india pakistan

Premierul pakistanez Imran Khan a făcut un apel miercuri la discuții cu India și speră ca ”sentimentele mai bune” vor prevala în fața escaladării disputei cu statul vecin, Pakistan, în urma atacurilor aeriene din ultimele zile ale ambelor părți, relatează Reuters preluată de mediafax.

”Istoria ne spune că războaiele sunt pline de erori de calcul. Întrebarea mea este dacă având în vedere armele pe care le avem ne putem permite erori de calcul”, a declarat Khann într-o intervenție televizată adresată națiunii.

”Ar trebui să ne așezăm la masă și să discutăm”, a adăugat acesta.

Pakistanul a doborât miercuri două avioane militare indiene la o zi după o serie de atacuri aeriene efectuate de India, împotriva militanților pakistanezi din mișcarea Jaish-e-Mohammad.

Forțele armate din Pakistan au capturat miercuri doi piloți indieni din avioanele dărâmate.

Relațiile au devenit tensionate după ce, la 14 februarie, cel puțin 40 de agenţi ai poliţiei paramilitare au fost ucişi într-un atentat care a avut loc în Kashmirul Indian, acesta fiind cel mai sângeros atac comis asupra forțelor indiene în cei 30 de ani de insurgeță din regiunea majoritar musulmană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.