Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj DUR dinspre Bruxelles pentru Guvern: 'România, sub COD ROŞU de minciună'

tudose dragnea

Coaliţia PSD-ALDE primeşte critici dure dinspre Bruxelles! Europarlamentarul PNL, Daniel Buda, îi acuză pe liderii coaliţiei că deşi au modificat programul de guvernare, nu-l respectă nici pe cel nou, iar noile taxe impuse de guvernanţi nu au fost dezbătute în spaţiul public. Europarlamentarul îi somează, astfel, pe Liviu Dragnea şi pe prim-ministrul Mihai Tudose să prezinte de urgenţă situaţia actuală a economiei, dar şi măsurile pe care le au în vedere pentru viitorul apropiat.

"De mai bine de 7 luni, România se află sub cod roşu de minciună şi lipsă de moralitate! Pentru alianţa PSD-ALDE, propriul program de guvernare este opţional!

Alianţa de Guvernare PSD-ALDE nu se mai satură să îşi bată joc de români. După ce acum mai bine de o lună de zile au modificat programul de guvernare votat de cetăţeni la alegerile parlamentare, noul program nici măcar nu este respectat. Noile biruri puse în cârca românilor şi a mediului privat nu doar că nu sunt stipulate în programul de guvernarea dar nici nu sunt discutate în prealabil cu cei cărora li se adresează. Cea mai nouă găselniţă a Guvernului este intenţia de a majora accizele pe carburanţi începând cu 1 septembrie. Iresponsabilul Liviu Dragnea şi-a dat seama că sacul cu banii publici are fund iar mâna Guvernului a ajuns chiar la fundul sacului. Românii au fost păcăliţi în tot acest timp că vor avea salarii şi pensii majorate, că taxele şi impozitele către stat vor scădea însă... SURPRIZĂ!!! PSD-ALDE a dat cu o mână iar acum ia înapoi cu două!

Coaliţia PSD-ALDE care, în mai puţin de 7 luni, a dat României 2 guverne mincinoase şi lipsite de orice moralitate trebuie să înceteze să îşi mai bată joc. În România domneşte în acest moment un aer de incertitudine, de impredictibilitate iar aceste aspecte generează fuga investitorilor străini din ţara noastră.

Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose trebuie să iasă public şi să prezinte de urgenţă situaţia actuală a economiei şi birurile pe care intenţionează să le mai aplice. Românii au acest drept, domnilor guvernanţi, pentru că banii sunt ai lor şi nu ai PSD-ALDE!", a scris europarlamentarul pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Fost colonel SPP, director la o companie de stat cu ajutorul Ministerului Energiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.