Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj dureros din partea tatălui care și-a pierdut ambii copii într-un accident rutier: 'Ne-ați lăsat un gol imens în suflet'

Accident Cluj-Napoca, mortal

O familie din județul Cluj trăiește o adevărată dramă. Cei doi copii pe care îi aveau au murit într-un accident rutier produs pe DN1E60. Un copil avea cinci ani și altul 11 luni. Tatăl celor doi a fost externat din spital imediat după accident, însă mama lor mai are nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Ministerul Afacerilor Interne, mesaj ironic pentru românii care petrec sărbătorile la mare: 'Azi se servește drobul. Cu B, nu cu altă literă'

Bărbatul a postat un mesaj pe Facebook: „Îngerașii lui Tati și Mami ați plecat la ceruri, mult prea devreme, iar nouă ne-ati lăsat un gol imens în suflet!”, a precizat tatăl celor doi.

Cei care îi cunosc i-au transmis condoleanțe.

„Nașule...nici nu știu ce să îți spun...Îmi pare extrem de rău și nu îmi vine să cred că puii ăștia doi nu mai sunt. Tot sper că nu e adevarat... Cuvintele nu vă pot alina suferința.. Vă dorim putere să puteți trece peste această imensă suferinta... Sănătate nașei... și drum lin spre cer îngerasilor”, a precizat Alexandra.

În stare gravă se află mama celor doi și o să fie supusă unor intervenții chirurgicale.

“În cazul femii este vorba despre contuzie abdominală, traumatism hepatic, fracturi ale membrelor inferioare. A fost internata pe terapie intensiva la Chirurgie Generala I - va necesita interventii chirurgicale in zilele urmatoare pentru fracturi. Prognosticul este bun, dar pot aparea complicatii. Sotul la investigatii apare fara leziuni si va merge la domiciliu”, au declarat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj imediat după accident.

Accidentul rutier mortal a avut loc sâmbătă dimineață pe D.N. 1 E60 la ieșire din Huedin (județul Cluj) la Podul Vinerii. Un autoturism cu volan pe dreapta care circula pe sensul de mers Oradea-Huedin a pătruns pe sensul opus unde a intrat in coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, mașină în care se afla familia care și-a pierdut cei doi copii. Un copil de 5 ani si o fetiță de 11 luni au decedat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.