Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj emoţionant al CNMR: 'Funeraliile Regelui Mihai, un momente de tristeţe şi reflecţie pentru naţiunea română'

aid-romania.org
CNMR

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR), structură cu o reprezentativitate extrem de largă și variată la nivelul populației României își exprimă tristețea și solidaritatea cu poporul român în acest moment de cumpănă al funeraliilor Regelui Mihai I.

CNMR face apel atât către Casa Regală, cât și față de politicieni și lideri de opinie să se abțină de la conflicte interne sau opinii menite să judece personajul istoric Mihai I în aceste zile. Atât cei care trăiesc, cât și istoria vor avea suficient timp sa îl judece cu bune și cu rele.

"Regele Mihai este un personaj controversat al istoriei poporului român, dar înainte de toate a fost Regele României. Deși nu sunt regalist și am propriile opinii despre unele din deciziile acestuia, nu găsesc oportun ca în aceste zile să ne comportăm câinește și să uităm că a murit un om. Nu este un moment de analiză a personajului istoric, ci de doliu, de introspecție și liniște. Vom avea cu toții vreme să criticăm sau să apreciem activitatea lui Mihai I. CNMR face apel către membrii săi și populația României să nu se lase divizați și de acest moment. Românii trebuie să fie uniți mai mult ca oricând. Facem apel și către Casa Regală să își rezolve problemele interne în liniște și să lase deoparte impresia luptei pentru succesiune și ”moștenirea” Regelui", a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.