Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj emoţionant al Poliţiei Române după decesul lui Sebastian Papaiani

antena3.ro
sebastian papaiani

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a postat, marţi, pe pagina de Facebook a instituţiei un mesaj de rămas bun la câteva ore de la dispariţia actorului Sebastian Papaiani, cunoscut publicului şi pentru rolul său din seria "Brigada Diverse".

Mesajul "Rămas bun, plutonier Capşună!" este însoţit de un clip din filmul "BD intră în acţiune", din 1970. Actorul Sebastian Papaiani a decedat marţi, la vârsta de 80 de ani.

* Sebastian Papaiani s-a născut la 25 august 1936, la Piteşti. A absolvit, în 1960, Institutul de Teatru şi Cinematografie din Bucureşti. În 1961 şi-a făcut debutul în producţia cinematografică ''Purgatoriul nr. 5'', însă calea spre marea carieră i-a fost deschisă de întâlnirea cu regizorul Geo Saizescu, care l-a distribuit în rolul lui Păcală, în filmul cu acelaşi nume (1974).

A jucat pe mai multe scene de teatru. La Odeon (fost Giuleşti) a avut roluri în ''Astă seară se joacă fără piesă'' de Luigi Pirandello, în regia lui Alexa Visarion, ''Domnişoara Nastasia'' de Gh. M. Zamfirescu, în regia lui Horea Popescu, ''Livada cu vişini'' de Cehov, regia Sorin Militaru, ''Să nu-ţi faci prăvălie cu scară'' de Eugen Barbu, regia Sanda Manu, şi în multe altele.

A jucat, totodată, în numeroase filme - plutonier Căpşună din seria ''B.D.'', Alecu din ''Astă seară dansăm în familie'', Pompei din ''Toamna bobocilor'', Ieremia din serialul TV ''Toate pânzele sus'', conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.