Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj emoționant transmis de fratele unui bărbat salvat de sub ruine de salvatorii români: 'Aș dori să-i mulțumesc în mod special bărbatului cu casca roșie'

Foto Facebook
salvatori romani cutremur turcia

Mesaj emoționant transmis de fratele unui bărbat salvat de sub ruine de către echipa României în Turcia: „Aș dori să-i mulțumesc în mod special acestui bărbat cu casca roșie. A fost foarte răbdător cu mine”, anunță Mediafax.

Pe pagina de Facebook a Departamentului pentru Situații de Urgență a fost împărtășit un mesaj de mulțumire și prețuire pentru eforturile depuse de echipa de sprijin din România, aflată în Turcia de 5 zile, care a luptat pentru a salva o familie, mamă, tată și copil, în urma tragicului eveniment produs în data de 6 februarie.

Mesajul transmis de fratele bărbatului scos de sub dărâmături

Fratele bărbatului prins sub dărâmături a trimis următorul mesaj:

„Sunt fratele tatălui care a fost salvat împreună cu soția sa de echipa României. Vă mulțumesc din toată inima pentru că ați răspuns rugăminților mele și pentru că mi-ați salvat fratele și soția. Ați fost puternici și ați tratat situația foarte profesional. Aș dori să-i mulțumesc în mod special acestui bărbat cu casca roșie. A fost foarte răbdător cu mine și m-a ținut la curent cu toate actualizările și detaliile și m-a îmbrățișat când s-a finalizat salvarea fratelui meu și a soției sale. A fost profund îndurerat și trist pentru pierderea copilului. Vă mulțumesc pentru atitudinea dumneavoastră umanitară. Vă sunt dator toată viața”.

Bărbatul cu “cască roșie” este locotenent Bogdan Toma

Bărbatul cu “cască roșie” este locotenent Bogdan Toma.

„În prima zi de misiune, când salvatorii români au reușit să scoată de sub dărâmături tânăra familie, Bogdan a putut pentru câteva momente să vorbească cu victima acestei tragedii, care a cutremurat o lume întreagă. Familia este de origine siriană, stabilită în Turcia, iar pentru bărbatul salvat, legătura cu țara noastră nu era una străină, din contră. Acesta fusese chiar în urmă cu câteva săptămâni, înainte de cutremur, în România. Și asta nu este tot, bărbatul lucrează pentru o asociație, care are ca scop principal de activitate, sprijinirea și salvarea copiilor vulnerabili, prin acțiuni umanitare.

Este o lecție profundă de viață, din care cu toții avem ceva de învățat”, transmite DSU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.