Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj EXPLOZIV din PNL, pentru Guvern, după atacurile la adresa lui Iohannis: 'Care activitate, trolilor?'

sigla pnl

Mesaj dur transmis de purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, după ce mai mulți miniștri PSD au acuzat că președintele Klaus Iohannis blochează Guvernul întârziind răspunsul privind acceptarea sau respingerea propunerilor pentru miniștri transmise de premierul Dăncilă.

”Neconflictuala” Dăncilă și-a trasformat miniștrii în postaci de atac la Iohannis. Tot felul de troli din guvern, ”cuci” și ”budăi”, începând cu Fifor, unul mai Breaz ca altul, au ieșit ca la ordin să-l atace pe președintele Iohannis pentru că, vezi domnule, le blochează activitatea.

Citește și: S-a MIȘCAT pământul în toiul nopții - Cutremur cu magnitudinea de 4,1 pe scara Richter

Care activitate, trolilor?! Probabil, vă referiți la activitatea de campanie a Vioricăi Dăncilă în care folosiți tot aparatul de stat al Guvernului, așa cum e năravul premierilor PSD, candidați la prezidențiale, și care în final au pierdut lamentabil, tot în fața lui Iohannis. Mai încercați încă o dată aceeași manevră ticăloasă și veți avea același rezultat.

Dar, altceva, pentru oameni, pentru țară, nu vreți să faceți?! De exemplu, demisia! Nu vă mai obosiți și nu mai cheltuiți banii statului pentru acțiuni de campanie, demisia ar fi cel mai bun lucru pe care l-ar face Guvernul Dăncilă pentru români.

Aruncând cu banii românilor pe promisiuni în stânga și în dreapta, fără număr și fără rost, băgați țara în haos și pentru pentru asta, da, trebuie să fiți opriți. România are nevoie ca de aer de o guvernare nouă, responsabilă, fără PSD, cât mai repede cu putință! #RomaniaFaraPSD", scrie Ionel Dancă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.