Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj tranșant împotriva Brexit! Organizatorii Săptămânilor modei de la Milano și Londra își unesc forțele

brexit

Camera de Modă din Italia și Consiliul pentru Modă din Marea Britanie au semnat un acord pentru a reloca o parte din prezentările din cadrul Săptămânii modei de la Londra (14 - 18 februarie) la evenimentul similar organizat la Milano în ianuarie, potrivit Reuters.

Astfel, Săptămâna modei de la Milano, dedicată colecțiilor masculine de toamnă/iarnă, va găzdui prezentările brandurilor Stella McCartney, Alexander McQueen și A-Cold-Wall de Samuel Ross.

"Este un mesaj politic de colaborare. Prea multe granițe nu sunt benefice pentru industria modei. Dar este și un mesaj de la prietenii noștri britanici care spun că, în pofida Brexit-ului, vor să continue să facă parte din industria modei europeană", a declarat Carlo Capasa, șeful Camerei de Modă din Italia.

Acesta a adăugat că moda este "un pod între țări".

Citește și: Cutremur devastator în Filipine! S-a înregistrat magnitudinea de 6,9 grade

Aceasta va fi prima prezentare la Milano pentru Samuel Ross - desemnat cel mai bun designer debutant britanic în moda masculină la Fashion Awards 2018 -, dar McCartney şi McQueen sunt obişnuiţi ai podiumului italian.

Un spaţiu dedicat "showroom-ului Londrei", care va include zece designeri britanici şi cinci italieni emergenţi va fi organizat în timpul Săptămânii modei de la Milano, programată în perioada 10 - 14 ianuarie 2020.

Partidul Conservator al premierului Boris Johnson a câștigat alegerile parlamentare din Marea Britanie desfăşurate joi. Partidul Conservator al lui Boris Johnson vrea ca Marea Britanie să se retragă din Uniunea Europeană indiferent dacă se va ajunge la un acord cu aceasta sau nu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.