Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Eu dau m**e, nu dau explicații' / 'Dar de luat? Doar de la soț' - Mesajele obscene afișate într-un birou al Federației Române de Handbal

Radu Pop
handbalmania.ro
Federatia Romana de Handbal FRH

Soția fostului handbalist Alin Șania, Mona,angajată ca secretară în Federația Română de Handbal, a agățat un afiș suburban în biroul ei de la FRH: „Eu dau m**e, nu dau explicații”, relatează gsp.ro. Mesajul a atârnat timp de o zi în biroul Federației Române de Handbal.

Deranjată de faptul că i-au fost cerute explicații referitor la anumite acte din partea colegilor de la departamentul contabil, Mona Șania a scris pe o foaie că „Eu dau m***e, nu dau explicații”. Apoi a agățat hârtia respectivă pe perete.

Nu numai că mesajul nu a fost dat jos rapid, dar a fost completat în aceeași notă vulgară, cu următorul dialog: „Dar de luat?” / „Doar de la soț!”

Când i-a fost adusă la cunoștință situația, președintele FRH, Constantin Din, i-a îndemnat pe angajații Federației să „nu vă mai lucrați între voi”.

Scurt CV

Mona Șania-Nicolaescu a fost antrenor coordonator la naționala masculină de baschet 3x3 a României, iar acum lucrează în cadrul FRH. Ea a fost membră a partidului PLUS, pe listele căruia a candidat pentru funcția de primar al comunei Găneasa în iunie 2021. A demisionat înainte de fuziunea cu USR.

Alin Șania este un fost handbalist român important, retras din activitate în vara lui 2020, de la HC Buzău. Are un CV bogat, cu echipe precum CS Dinamo, Dunărea Călărași, Al Wasl Dubai, MT Melsungen și CSA Steaua București, și titluri de campion al României.

Reacția Federației

„Ca urmare a informațiilor apărute astăzi în mass media, Federația Română de Handbal se delimitează total de această situație și a declanșat o anchetă internă, care va stabili vina și sancțiunile care se impun celor implicați.

Valorile și principiile Federației Române de Handbal sunt total diferite de această atitudine îngrijorătoare.

Federația Română de Handbal își exprimă regretul pentru situația creată și îi asigură pe toți iubitorii handbalului din România de respectul său”, a fost reacția oficială a Federației Române de Handbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.