Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj publicat pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea: 'Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară'

Transilvania Expres
Sorina Pintea

Pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea, fost ministru al Sănătăţii, aflată în prezent în arest preventiv, a fost publicat un apel la încetarea "umilirii şi a torturii" la care este supusă aceasta. Mesajul este semnat de "Echipa Sorinei" şi face trimitere şi la un miting de susţinere care va avea loc la Baia Mare.

"Suntem împotriva a tot ceea ce inseamnă nerespectarea dreptului la o justiție corectă și nu vrem o țară a cărei justiție umilește oameni și le afectează starea de sănătate. Justiția să facă dreptate și atât. Este inuman să lași un om ce suferă de o boală gravă, care îi pune în pericol în fiecare clipă viața, fără asistență medicală specializată și permanentă! Unde este pericolul social în raport cu umilirea și pericolul medical?!

Să nu uităm că și copiii României văd asta. Umilirea și tortura umană trebuie să dispară din ochii românilor, europenilor, oamenilor!

Nimeni nu a stabilit că Sorina Pintea este vinovată! Ajunge! Adevărul va învinge!

#respect #demnitate #stopabuzurilor #incetatitortura #justiție", se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a Sorinei Pintea şi semnat "Echipa Sorinei".

Potrivit unui eveniment creat pe Facebook, joi, 5 martie, de la ora 17.00, în faţa Palatului de Justiţie Maramureş va avea loc un miting intitulat "Solidari cu Sorina Pintea".

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunţă că i-a cerut şefului Poliţiei Române să dispună verificări după ce fostul ministru al Sănătăţii a fost supusă unei umilinţe marţi seara. Şi avocaţii Viorel Mocanu şi Alina Cojocaru solicită un răspuns urgent la opt întrebări despre situaţia umilitoare şi periculoasă din punct de vedere medical în care a fost pusă Sorina Pintea.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.