Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj războinic! Israelul va răspunde 'prin acţiune, nu prin cuvinte' la atacul Iranului (purtător de cuvânt al armatei israeliene)

newsweek.com
iran israel

Mesaj războinic! Israelul va răspunde 'prin acţiune, nu prin cuvinte' la atacul Iranului (purtător de cuvânt al armatei israeliene)

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a anunţat un răspuns nespecificat în urma atacului major al Iranului asupra Israelului, potrivit DPA.

"Vom răspunde Iranului prin acţiune, nu prin cuvinte", a declarat el duminică pentru postul iranian din exil Iran International, conform unei postări pe platforma de socializare X, scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt militar nu a intrat în detalii despre cum ar putea arăta răspunsul Israelului

O altă postare de pe X a armatei israeliene, făcută în farsi, avertizează: "Fiecare acţiune are o reacţie, nu prin cuvinte, ci prin acţiune".

Nu este încă clar cum va răspunde Israelul la atacurile de peste noapte ale Iranului, în timpul cărora au fost lansate de către Iran aproximativ 300 de proiectile şi 99% dintre ele au fost interceptate, potrivit Israelului.

Cabinetul israelian de război se reuneşte începând cu ora 12:30 GMT pentru a discuta despre cum să procedeze mai departe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.