Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaje contradictorii de la Moscova: Kremlinul neagă că face planuri mari pentru aniversarea 'operațiunii militare speciale' din Ucraina

vladimir putin dmitri peskov

Kremlinul nu are cunoștință de niciun eveniment planificat pentru a marca aniversarea „operațiunii speciale” din Ucraina, a declarat jurnaliștilor purtătorul de cuvânt al președinției ruse, Dmitri Peskov.

"Nu am cunoștință de niciun eveniment planificat în acest sens", a declarat Peskov când a fost întrebat dacă Rusia plănuiește vreun eveniment pentru a marca aniversarea începerii „operațiunii militare speciale” în Ucraina.

De asemenea, Peskov a transmis Ministerului rus de Externe o întrebare a jurnaliștilor cu privire la data la care vor fi publicate materialele privind aniversarea „operațiunii speciale”, la care ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, s-a referit joi.

Anunțul lui Lavrov

Rusia pregătește materiale pentru aniversarea operațiunii speciale din Ucraina pentru a se asigura că Occidentul nu transformă evenimentele programate să coincidă cu aniversarea într-un "cenaclu antirusesc", a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov într-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya 24 și RIA Novosti.

"Diplomația noastră va face tot posibilul pentru a se asigura că acel cenaclu antirusesc planificat pentru sfârșitul lunii februarie, parcă pentru a coincide cu aniversarea operațiunii militare speciale, atât la New York, cât și în alte locuri, pe care Occidentul îl elaborează acum în mod activ împreună cu regimul de la Kiev, că nu va fi singurul eveniment care va atrage atenția comunității mondiale. De asemenea, pregătim un fel de 'bilanț' a ceea ce s-a întâmplat în acest an", a declarat ministrul într-un interviu pentru Russia 24 și RIA Novosti.

Nu este vorba doar despre informațiile publicate anterior despre programele militare și biologice ale SUA în Ucraina și despre implicarea Statelor Unite în bombardarea fluxurilor Nordului, a declarat Lavrov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.