Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaje emoționante pentru Cristina Neagu - Doar campionii au puterea să se ridice

Cristina Neagu

Foşti şi actuali sportivi au postat pe reţelele de socializare mesaje de susţinere pentru Cristina Neagu, după ce handbalista a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la Campionatul European din Franţa.

“Ca de la un fost căpitan al naţionalei la altul: Cristina, doar campionii au puterea să se ridice. Locul 1 e al tău şi te aşteaptă indiferent cât vei lipsi! Îţi doresc multă sănătate şi vreau să treacă repede lunile până când te vom vedea din nou în teren. Sper din suflet ca fetele să-ţi facă o mare bucurie în finalul Campionatului European”, a notat pe Facebook fostul fotbalist Gheorghe Popescu.

Cătălina Ponor a scris că este alături de Neagu, menţionând că în sport “drumul performanţei este presărat cu riscuri enorme”. “O zi tristă pentru handbalul internaţional! Cristina Neagu s-a accidentat aseară, rupându-şi ligamentul de la genunchi! Asta înseamnă o recuperare lungă şi un drum anevoios până la recuperarea totală. Din păcate, noi, sportivii, ştim foarte bine ce înseamnă accidentările, iar drumul performanţei este presărat cu riscuri enorme. Suntem alături de tine, Cristina Neagu! Sunt sigură că te vei ridica şi în final vei fi învingătoare!”.

Ana Maria Popescu a precizat, pe Facebook, că pentru Neagu nu există obstacol de nedepăşit: “Cristina Neagu a suferit ieri o accidentare într-un meci contând pentru calificarea în semifinalele Campionatului European din Franţa şi cu toţii speram să nu fie chiar atât de grav! Doar că diagnosticul a venit cu o veste extrem de tristă - ruptură de ligament încrucişat la genunchiul drept- iar asta înseamnă o recuperare lungă şi plină de încercări! Sportul, din păcate, vine cu bune şi cu rele, cu glorie, dar şi cu riscuri si lovituri grele, câteodată nemiloase. Cristina Neagu este o luptătoare, un om cu o voinţă greu de atins, un CAMPION! Suntem alături de tine, Cristina Neagu, şi sunt convinsă că pentru tine nu există obstacol de nedepăşit!”.

Şi Ciprian Marica a postat un mesaj de susţinere pentru Neagu: “Hai Cristina! România este alături de tine!”.

Andreea Mitu şi-a arătat şi ea susţinerea pentru handbalistă, după accidentarea suferită de aceasta. “Ieri seară, Cristina Neagu a avut o accidentare în meciul din Campionatul European, o ruptură de ligament încrucişat care duce spre o recuperare grea şi necesită o rezistenţă psihică extraordinară - o calitate pe care Cristina Neagu a dovedit de nenumărate ori că o deţine! Suntem alături de tine!”, a notat Mitu.

Căpitanul naţionalei feminine de handbal, Cristina Neagu, a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă o lungă perioadă, astfel că nu va mai evolua la Campionatul European din Franţa.

Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat, după opt ani, în semifinalele Campionatului European din Franţa, de pe locul al doilea în grupa a II-a, şi va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.