Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul care le-a înghețat multora sângele în vene: Laura Codruța Kovesi avertizează că e cu ochii pe dosarele din România

European Parliament
kovesi audieri

„Plec dar dar nu scăpați de mine”, acesta pare a fi mesajul transmis de Laura Codruța Kovesi, în direct la Digi24, celor care au motive să se teamă de fostul procuror-șef al DNA. Kovesi a declarat că ori de câte ori sistemul de justiție din România va avea nevoie de experienta ei va răspunde prezent.

Citește și: Cutremur la Poliția Caracal! Decizia care răstoarnă situația actuală

„Sistemul de Justiție a fost supus unui asalt nu doar prin comentarii în spațiul public, ci și prin încercări repetate de modificare a legislației prin introducerea unor amendamente în legislație sau prin încercarea de a modifica Codurile și cred că este foarte important ca Justiția să reziste în continuare, să-și facă treaba într-un mod profesionist. Când va fi nevoie de experiența mea în România voi răspunde 'prezent'. Ori de câte ori în Sistemul de Justiție din România va fi nevoie de experiența mea, voi răspunde cu promptitudine și cred că experiența pe care o voi acumula în noua mea funcție va fi extrem de utilă în România”, a declarat Laura Codruța Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.