Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul ciudat al soacrei lui Dan Condrea. Ce aluzie a făcut la adresa fostului ginere

condrea

Una dintre femeile care l-a jelit cel mai mult pe fostul patron Hexi Pharma, soacra acestuia de peste Prut, a transmis un mesaj care naște alte semne de întrebare.

La funeraliile lui Dan Condrea, care au avut loc în urmă cu cinci zile, toți cei prezenți s-au abținut să comenteze sau să se exteriorizeze în vreun fel. O singură femeie a ieșit totuși în evidență. Soacra fostului patron Hexi Pharma a fost cea care l-a jelit tot timpul. Tot ea este cea care a transmis astăzi un mesaj care lasă în urmă multă semne de întrebare, ca și cum nu ar fi fost de ajuns cele care s-au iscat după moartea suspectă a fostului patron.

”Toți banii pe care îi strângi într-o viață nu vor fi de ajuns ca să îți cumperi alta”, a transmis femeia, cu aluzie la fostul ei ginere, informează libertatea.ro.

Averea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, decedat pe 22 mai într-un accident de circulație, se ridică la aproape 110 milioane de lei (aproximativ 25 milioane de euro), conform unei evaluări realizate de Libertatea care ține cont de activitatea firmelor sale, a banilor trimiși în Cipru și a proprietăților imobiliare. Este vorba despre banii rulați până în 2014 inclusiv, pentru că pentru anul 2015 Ministerul Finanțelor încă nu a publicat rezultatele financiare ale firmelor românești.

Veste bombă pentru Rapid! Ce a decis FRF

Procurorii au dispus analize ADN în cazul lui Dan Condrea, pentru a se stabili dacă el este cu adevărat victima acelui accident produs în condiții rămase neelucidate.

”În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au reconstituit parţial traseul dinaintea producerii accidentului de circulaţie, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul General.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.