Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul de DURERE al lui Gică Popescu la moartea lui Prodan: Generația de Aur își anunță REVENIREA

Inquam Photos / George Calin
Inquam sicriu Daniel Prodan cărat de colegi

Daniel Prodan a fost înmormântat, dar durerea nu dispare. Căpitanul Generației de Aur, Gică Popescu, a avut un mesaj tulburător, pe care l-a citit, vizibil tulburat. Popescu anunță revenirea Generației de Aur și spune că va face totul pentru ca planurile lui Prodan să fie puse în aplicare.

"Mi-ar fi fost aproape imposibil să vă vorbesc liber în acest moment, motiv pentru care am scris câteva rânduri despre Didi, rânduri pe care și să le citesc mi-e foarte greu.

Citește și: Dragnea pierde guvernarea!

Încă nu-mi vine să cred unde ne aflăm acum, pentru ce ne-am adunat aici. Am pierdut un coleg și un prieten pe care orice om și l-ar fi dorit aproape. Un suflet mare, care iubea atât de mult oamenii și răspândea în jurul lui numai bucurie. Cine l-a cunoscut pe Didi știe că era de ajuns să-l vezi zâmbind ca sa te binedispună, iar dacă iți mai spunea și o poveste, îți schimba cu totul ziua.

Plecarea lui ne-a sfâșiat pe toți. Pe cât de mari au fost bucuriile trăite împreună, pe atât de dureroasă este despărțirea de el. Avea planuri atât de mari cu fotbalul și iși dorea din toată inima să schimbe lucrurile, să le facă să strălucească la fel ca inainte.

Citește și: Cum se consumă și se păstrează CORECT ouăle

Generația noastră de aur nu mai e in formula completă. Ne e teribil de greu sa «jucăm» în minus, dar îi promitem lui Didi că o să facem tot ce ne stă în putință pentru ca el să-și vadă, de acolo, de sus, visurile împlinite.

Cu câteva minute înainte ca el să ne părăsească, ultimele lui cuvinte pentru mine au fost: «Sunt alături de tine, Gică!» Da, Didi, simt asta… chiar dacă nu mai ești aici, vei fi prezent în sufletul meu pentru totdeaună.

Ramas bun, prieten de aur!", a fost mesajul lui Popescu.

Citește și: MOMENTE GROAZNICE: CE a putut să mănânce un rechin, într-un acvariu imens / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.