Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul demisiilor din PSD: Treziţi-vă, fraţilor!

atentie

PSD-ul este zguduit în aceste zile de un fenomen aparent fără motiv: demisii în lanţ ale şefilor organizaţiilor judeţene. Nu e vorba de orice organizaţii... ci de cele mai performante. Motivul: Conducerea partidului e incapabilă să facă faţă provocărilor politice şi mai ales faptul că liderii partidului sunt lăsaţi singuri în momentele când sunt atacate de instituţii ale statului.

Au demisionat pe rând şefi in organizaţiilor din Olt, Giurgiu, Botoşani, Vaslui şi Maramureş şi sunt şanse mari ca ele să nu fie ultimele. Îngrijorarea şi mai mare e că fenomenul s-a extins şi la primari care rând pe rând îşi anunţă demisiile aşeptând excluderea din partid pentru a putea candida eventual din postura de independenţi.

"Olt şi Giurgiu sunt organizaţii fanion. Am avut acolo peste 70% la prezidenţiale şi rezultate fabuloase la referendumul de demitere a lui Băsescu. E foarte îngrijorător ce se întâmplă" a declarat sub protecţia anonimatlui un lider al PSD.

În fapt ceea ce a umplut paharul, susţin sursele noastre, e condamnarea lui Liviu Dragnea care a fost resimţită la nivelul liderilor cu rezultate ale partidului ca şi o condamnare a lor.

În fapt se vorbeşte de o adevărată tragedie din moment ce politica "Toţi pentru unul şi unul pentru toţi" a fost abandonată la nivelul partidului. "Oamenii nu se mai simt apraţi, Nu mai simt solidaritate", susţine unul din demisionari pentru stiripesurse.ro

Chiar dacă Liviu Dragnea a demisionat din funcţie, dar şi-a păstrat pârghiile de conducere şi control în PSD în urma ultimei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional al PSD, baronii judeţeni sunt de părere că partidului îi trebuia o altă abordare a situaţiei: "Era nevoie de un lan' de oţel în jurul lui Liviu. Îl condamnaţi pe el, ne condamnaţi pe toţi. "

Sunt destui care îi reproşează premierului că la timpul respectiv social-democraţii nu le-au făcut plângeri penale celor de la PDL pentru felul în care a blocat accesul electoratului la vot în timpul referendumului de demitere a fostului preşedinte Traian Băsescu şi că au bagatelizat sesizările penale ale democrat-liberalilor care au condus la Dosarul Referendumul şi ulterior la condamnări.

"E un mare semnal de alarmă. Dacă vom continua cu aceeaşi abordare atunci anul viitor să îşi caute oameni. Noi carne de tun nu vrem să mai fim", susţine un alt demisionar pentru stiripesurse.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.