Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul europarlamentarului Gheorghe Falcă după votare - 'Sunt sigur că de aici încolo reformele o să aducă bunăstarea oamenilor şi dezvoltarea economică'

falca iohannis

Vicepreşedintele PNL Regiunea Vest, europarlamentarul Gheorghe Falcă, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că nu a votat pentru un preşedinte, ''pentru că acela este deja bine definit'', ci pentru o ''direcţie bună'' a României, potrivit AGERPRES.

"Votul de astăzi nu este pentru un preşedinte, pentru că acela este deja bine definit. Votul de astăzi este un vot pentru noi, care ne va reprezenta de aici încolo în viaţă, să arătăm că am înţeles ce înseamnă să fii european, că am înţeles ce înseamnă să avem o direcţie bună în România.

La fel, votul de astăzi înseamnă foarte mult pentru mesajul comunităţilor atât pentru ţară cât şi pentru Europa. Sunt sigur că de aici încolo reformele statului o să aducă bunăstarea oamenilor şi dezvoltarea economică, aşa cum este în Arad, să ajungă peste tot în ţară. Perspectivele sunt bune pentru România.

(...) Aşa cum poporul a schimbat în 26 mai direcţia României, aşa şi votul de astăzi va schimba direcţia în bine a României", a declarat Falcă, preşedinte al PNL Arad.

În judeţul Arad, 387.990 de persoane cu drept de vot sunt înscrise pe listele permanente, pentru care au fost înfiinţate 437 de secţii de votare. Până la ora 12,00, conform BEC, prezenţa la urne a fost de 16,59%, sub cea naţională, de 19,4%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.