Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul galeriei celor de la Sepsi, după ce meciul cu FCU Craiova a fost întrerupt pentru scandări xenofobe: Un moment de sănătate!

Inquam Photos / Octav Ganea
FCU-sepsi

Galeria celor de la Sepsi OSK a transmis un mesaj, după ce meciul echipei lor împotriva celor de la FCU Craiova a fost întrerupt pentru scandări xenofobe. Cei de la Sepsi susțin că această decizie este una normală și este un semn de sănătate morală din punct de vedere social.

„Credem că ar trebui să fie și un moment de sănătate din punct de vedere social, de normalitate sportivă, în care se respectă un regulament unanim valabil și acceptat. Și sperăm să mai fie astfel de momente, la orice meci în care se scandează împotriva oricărei etnii care este parte integrantă, din naștere, a societății acestei țări.

Pe de altă parte, nu avem mai mult de comentat referitor la cele întâmplate la meciul de ieri decât că banner-ul afișat de galeria celor de la Craiova la începutul meciului indica destul de clar că ei au proiectat un conflict al lor cu patronul clubului asupra meciului și asupra publicului doritor să vadă o partidă de fotbal, sport curat, nimic altceva”, arată cei din galeria celor de la Sepsi, informează GSP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.