Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul incredibil postat pe Tik Tok de adolescenţii din Brașov care au omorât un om în noaptea de Revelion

Radu Pop
rollingstone.com
TikTok

Trei adolescenţi din satul braşovean Ticuşu Vechi şi-au atacat vecinii în noaptea de Revelion, iar unul dintre musafirii acestora şi-a pierdut viaţa, în urma unor lovituri de topor încasate de la unul dintre tinerii agresori. Fratele decedatului a suferit şi el răni grave şi a fost internat în spital.

Minorii care au comis o crimă şi au semănat groaza în vecinii lor nu au arătat nici măcar o urmă de regret. Dimpotrivă, unul dintre aceştia a avut o postare pe Tik Tok în care a scris „V-am executat!”, relatează „Adevărul”.

În seara de Anul Nou, doi fraţi şi vărul lor, toţi trei minori, au mers la vecinii lor. Aceştia nu au vrut să-i primească, motiv pentru care tinerii s-au întors înarmaţi cu topoare şi au început să lovească poarta vecinilor, până au pătruns în curte. Când cei aflaţi în casă au ieşit, adolescenţii i-au lovit cu topoarele şi l-au omorât pe unul dintre invitaţi, în vârstă de 35 de ani.

Fratele bărbatului decedat, un tânăr de 33 de ani, a suferit şi el răni care au necesitat internarea în spital, în stare gravă. Acum, bărbatul a povestit pentru observatornews.ro cum a decurs conflictul. „Acolo e un loc mai întunecat şi ne-a dat în cap. Prima dată mi-a dat mie, după aia i-a dat fratelui meu. Au ieşit de acolo şi ne-au lovit direct în cap. Eu am făcut doi metri de când am ieşit pe portiţă şi deja am fost lovit”, a povestit Cosmin Buta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.