Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul Kievului pentru Kremlin, după vizita lui Biden: 'Nimănui nu îi este frică de tine'

universul.net
dmitro kuleba

Ministrul de externe ucrainean Dmitro Kuleba a declarat că vizita-surpriză a preşedintelui american Joe Biden de luni la Kiev transmite un semnal clar Rusiei că "nimănui nu îi este frică de tine", relatează Reuters, conform Agerpres.

Într-un comunicat, şeful diplomaţiei ucrainene a spus că vizita este una "istorică" şi că atât Biden, cât şi Zelenski sunt încântaţi de convorbirile lor de luni. "Această vizită este victoria poporului ucrainean şi a preşedintelui Zelenski. A fost efectuată în pofida a tot pentru binele victoriei Ucrainei şi a întregii lumi libere. Este un semnal clar pentru mlaştină - nimănui nu-i este frică de tine!", a spus el.

Negocieri fructuoase

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a mulţumit omologului său american Joe Biden pentru că a efectuat vizita la Kiev "într-un moment foarte dificil".

"Această discuţie ne aduce mai aproape de victorie. Astăzi negocierile noastre au fost foarte fructuoase... Au fost foarte importante şi cruciale", a spus Zelenski în declaraţiile comune cu Biden în faţa presei.

Zelenski a spus că rachetele cu rază lungă de acţiune sunt în discuţie şi că a luat notă de ajutorul suplimentar promis de Biden.

Acesta este "un semnal clar că tentativa Rusiei de relansare nu va avea nicio şansă", a spus preşedintele ucrainean, potrivit unui jurnalist care a făcut deplasarea împreună cu Biden.

"Rusia vrea să şteargă Ucraina de pe hartă. Războiul de cucerire al lui Putin eşuează", a spus la rândul său Joe Biden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.