Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Boc pentru Blaga: Să concentreze energiile în lupta cu USL

blaga boc

Emil Boc a fost întrebat, miercuri, într-o conferinta de presa, cum comenteaza afirmatiile liderului PDL, Vasile Blaga, privind o eventuala demisie a sa din PDL dupa înscrierea în Fundatia Miscarea Populara.

"Obiectivul meu nu este sa ma razboiesc cu nimeni, ci sa ne razboim noi toti cu unicul adversarul politic comun, care este USL. Îi rog pe toti sa îsi concentreze energiile pe care le au în lupta cu USL, care trebuie batut în alegerile care urmeaza, daca nu la europarlamentare, macar la prezidentiale. Ne dau argumente de atac la adresa USL în fiecare ora din zi si acolo trebuie concentrate energiile. Noi, cei care suntem de cealalta parte a baricadei, trebuie sa avem drept adversar comun USL. Dreapta înseamna toate partidele care sunt sau se revendica pe dreapta. PNL, câta vreme este în USL, nu are ce cauta în alianta de dreapta, sa iasa de acolo si atunci se poate discuta. Dar astazi, PNL nu e dreapta", a spus Boc.

Întrebat daca s-au facut presiuni asupra sa pentru a demisiona din PDL, Boc a raspuns ca nu.

Întrebat, în continuare, daca în Consiliul Local Cluj-Napoca îsi va pastra sustinerea, dupa intrarea în Fundatia Miscarea Populara, Emil Boc a explicat ca a face parte dintr-o fundatie sau alta este legal.

"Sunt în Asociatia metropolitana de transport, în Federatia Share, care se ocupa de proiectul Cluj Capitala Europeana a Tineretului, în Asociatia Cluj Capitala Culturala Europeana. A face parte din Fundatia Miscarea Populara este exact acelasi lucru", a precizat Boc.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, declara, luni, ca Emil Boc are o problema morala legata de intrarea în Fundatia Miscarea Populara, deoarece acesta trebuie sa hotarasca daca e bine sa fie membru al unei fundatii care s-a saturat de PDL, dar ca nu exista probabilitatea sa fie exclus din partid.

"Daca va uitati pe site-ul Fundatiei Miscarii Populare, dânsii spun ca s-au saturat de tot soiul de partide, printre care si de PDL. Problema morala nu este la BPN, nu este la PDL, ci acolo. Domnia sa (Emil Boc - n.r.) trebuie sa hotarasca daca e bine sa fie membru al unei fundatii care s-a saturat de PDL", afirma Vasile Blaga întrebat în legatura cu faptul ca Emil Boc a anuntat ca se înscrie în Fundatia Miscarea Populara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.