Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Ciucă în contextul Schengen: Orice încercare de a specula negativ politic acest moment este de fapt o legitimare a nedreptății făcute României

Facebook
Nicolae Ciucă PNL

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj colegilor de partid din Biroul Executiv al PNL. Președintele PNL le cere colegilor să se abțină de la atacuri politice în aceste zile, pentru a nu lăsa o imagine externă negativă într-un moment-cheie.

„Dragi colegi, suntem în pragul unui moment istoric pentru România și pentru PNL. Trebuie să ne ridicăm la înălțimea acestui moment, indiferent de rezultatele votului de mâine, în JAI. Meciul se joacă până la fluierul final. Înainte și după votul în JAI nu trebuie să dăm ocazia celor care nu ne vor binele să-și valideze argumentele anti românești.

Ca atare, noi – PNL, PSD, UDMR - nu trebuie să ne atacăm între noi, nici voalat, nici nevoalat, pe tema intrării în Schengen, în niciunul dintre scenariile posibile.

Daca începem să ne certam între noi vom valida argumentele iraționale/politice ale celor care ne vor răul. Nu trebuie să dăm apă la moară dușmanilor României și ai Europei nici din afară, nici dinăuntru. Toți cei care speculează politic și atacă PNL pe acest subiect se descalifică în fața interesului comun al românilor.

Riscul major ar fi ca noi să ne irosim într-o luptă internă, într-un moment în care ar trebui să fim uniți pentru a atinge obiectivele naționale, așa cum românii au fost uniți în momentele grele ale istoriei.

Orice încercare de a specula negativ politic intern acest moment este de fapt o legitimare a nedreptății făcute României”, a transmis Ciucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.