Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Emmanuel Macron după întâlnirea cu Klaus Iohannis:Ce a spus preşedintele Franţei / VIDEO

www.presidency.ro
Klaus Iohannis Emmanuel Macron

Mesaj de ultimă oră al preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron imediat după întâlnirea cu şeful statului, Klaus Iohannis. Iohannis a avut o întâlnire bilaterală cu omologul său francez. S-a convenit ca România şi Franţa să colaboreze în vederea întăririi unor formate europene. Iohannis a spus că au fost abordate teme precum Schengen, bugetul zonei euro şi situaţia muncitorilor detaşaţi.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Voi rezolva foarte repede problema Guvernului

Macron a scris pe Twitter că lucrează împreună cu omologul său român „Klaus Iohannis pentru a găsi soluţii comune” şi avertizează că „Europa trebuie să fie puternică şi nu divizată”. Macron a publicat, de asemenea, un clip în care apare alături de Iohannis la summitul UE de la Bruxelles.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a acceptat invitaţia lui Klaus Iohannis de a vizita, în perioada următoare, România, a anunţat, vineri, ambasadorul României la Paris, Luca Niculescu. „Azi dimineaţă, o întâlnire excelentă la Bruxelles între preşedinţii Klaus Iohannis şi Emmanuel Macron. Dialog deschis şi direct pe relaţia bilaterală şi actualitatea europeană. Parteneriatul strategic se dezvoltă, întâlnirile la nivel înalt vor continua. Preşedintele român l-a invitat pe Emmanuel Macron în România, invitaţie acceptată cu multă plăcere”, scrie, pe Facebook, Luca Niculescu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.