Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Ianis Hagi după operaţie: 'Ştiu că mă vor aştepta şi momente grele, dar văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi şi dezvolta'

Ianis Hagi

Ianis Hagi a declarat, marţi, după ce a fost operat la genunchi, că ştie că vor urma momente grele, dar vede în aceste probleme pe care le are o oportunitate de a se descoperi şi dezvolta ca persoană şi fotbalist.

"Bună tuturor! După operaţia reuşită de ieri, aş dori să le mulţumesc dr. Andrew Williams şi tuturor celor implicaţi în operaţie. Sunt entuziasmat şi motivat să încep această călătorie care mă aşteaptă. Ştiu că mă vor aştepta şi momente grele, dar văd asta ca pe o oportunitate de a mă descoperi şi dezvolta ca persoană şi fotbalist şi voi reveni mai bun ca oricând. Începe drumul spre recuperare", a scris Hagi jr. pe reţelele de socializare, informează News.ro.

Antrenorul echipei Glasgow Rangers, Giovanni van Bronckhorst, a anunţat, marţi, că atacantul Ianis Hagi nu va mai juca în acest sezon, după ce a fost operat la genunchi, informează presa scoţiană.

"Ianis avea nevoie de o operaţie. A făcut-o ieri şi, din păcate, ne va lipsi Ianis în acest sezon. Am vorbit, ieri, cu Ianis, este pozitiv şi concentrat pe recuperarea lui. Absenţa lui Ianis este o lovitură mare. Vom căuta să aducem un jucător, dar doar pe cineva care va îmbunătăţi talentatul grup”, a declarat tehnicianul olandez.

Jucătorul român de 23 de ani s-a accidentat în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Scoţiei, obţinută, vineri, de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0.

Hagi jr. a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

El va lipsi foarte probabil la meciurile din luna iunie ale echipei naţionale, primele din faza grupelor Ligii Naţiunilor.

Ianis Hagi a jucat 27 de meicuri pentru Rangers în toate competiţiile şi a marcat de patru ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.