Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Mihai Fifor (PSD) după votare - 'Am votat un președinte care să readucă țara într-o zonă de liniște, de siguranță'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Mihai Fifor

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat că a votat cu dorinţa ca România să meargă mai departe în următorii 5 ani cu "un preşedinte care să poată să-i unească pe români" şi (...) care să readucă ţara noastră " într-o zonă de siguranţă", potrivit AGERPRES.

"Am votat, în primul rând, cu toată inima, şi am votat cu dorinţa de a merge mai departe pentru următorii 5 ani cu un preşedinte care să poată să-i unească pe români şi un preşedinte care să poată să readucă România într-o zonă de linişte, într-o zonă de siguranţă, într-o zonă de confort în graniţele acestei ţări.

Un preşedinte care să poată să facă din această ţară, o ţară respectată în afara graniţelor, o ţară cu adevărat europeană. Am toată convingerea că avem soluţii şi că putem ca împreună cu toţi românii să ducem România mai departe.

Repet, am votat din toată inima pentru că eu cred în speranţă şi cred în unitatea tuturor", a declarat Mihai Fifor, duminică, după ce a votat la o secţie de la Colegiul Naţional "Sfântul Sava".

Întrebat cât de importante sunt aceste alegeri, secretarul general al PSD a spus: "Este un moment foarte important pentru România, un moment de prag".

"Sper, din toată inima, ca cetăţenii României să meargă în număr cât mai mare la vot, să-şi exercite acest drept de vot, pentru că nu este doar o datorie cetăţenească, dar, repet, e un moment extrem de important pentru destinul acestei ţări, şi, nu am niciun fel de dubiu că în seara aceasta vom putea să rescriem istoria acestei ţări", a mai declarat Fifor.

Secretarul general al PSD a venit la vot însoţit de fostul ministru social-democrat al Agriculturii, Petre Daea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.