Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Tudor Chirilă după moartea celebrului actor George Alexandru

chirila

Actorul Tudor Chirilă spune despre fostul său coleg de scenă, George Alexandru, care a murit la începutul anului, că a fost 'mult mai mult' decat suma realizarilor sale profesionale.

"A fost frumos in septembriele ala cand am filmat Milionari de weekend. Jorjac' (asa il alintau cei care ii erau aproape si isi castigasera acest privilegiu) era in mare forma. Niciun inceput de cadru fara o ironie, fara zambetul ala neterminat, o colaborare perfecta cu ochii lui vii, iscoditori. Mutra de tatar sugubat. Apoi au mai fost noptile lungi de vara de la Catalin, pe Stirbei, eram niste copii si el era un fel de Oberon al nostru. Mai tii minte, Dorina? Si acum vine vestea asta implacabila intr-o zi de iarna. Poate ca pentru Jorjac' anul incepe bine. Pentru amintirile noastre... nu prea.

PS. Sunt atat de reci articolele astea care anunta sec realizari profesionale incercand fara succes sa inrameze o personalitate. George Alexandru era mai mult, mult mai mult decat suma personajelor lui", a scris Tudor Chirila pe pagina sa de Facebook.

Unul dintre marii artiști ai României, actorul George Alexandru a murit, la 1 ianuarie, la ora 23.30, din cauza unei infecţii abdominale grave, a declarat managerul Institutului Clinic Fundeni, Carmen Orban.

Vezi si: Florin Chilian, atac șocant: Iohannis a ORDONAT incendiul din Colectiv. Trebuie anchetat

Vezi si: Guvernul Ciolos tocmai a anuntat taxa pe supravietuire

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.