Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul Maiei Sandu de la summit-ul organizat la inițiativa lui Joe Biden

captura Facebook
Maia Sandu

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a comunicat că joi, 9 decembrie, participă la Summitul pentru Democrație, organizat în format virtual la inițiativa președintelui Statelor Unite, Joe Biden.

Maia Sandu a menționat că se discută despre provocările globale ce stau în fața noastră, a tuturor, indiferent dacă venim dintr-o țară mare sau mică, bogată sau mai săracă, transmite presa din Republica Moldova.

Șefa statului a mai adăugat că urmează să vorbească și despre eforturile Republicii Moldova de a preveni și a combate corupția.

„Particip astăzi la Summitul pentru Democrație, organizat în format virtual la inițiativa președintelui Statelor Unite, Joe Biden. Împreună cu alți șefi de state și guverne, discutăm despre provocările globale ce stau în fața noastră, a tuturor, indiferent dacă venim dintr-o țară mare sau mică, bogată sau mai săracă.

În mesajul video adresat participanților la Summit, am vorbit despre fragilitatea democrației și despre soluțiile necesare pentru consolidarea ei: investiția în oameni, eliminarea corupției și solidaritatea globală, esențiale pentru apărarea valorilor guvernării pentru cetățeni și restabilirea încrederii în stat. Iar la 19:00 (ora Republicii Moldova) voi vorbi despre eforturile țării noastre de a preveni și a combate corupția”, se arată în mesajul președintei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.