Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul ministrului Dezvoltării după votare - 'Astăzi am votat pentru ca România să aibă o victorie în faţa caracatiţei'

Inquam Photos / Octav Ganea
ion stefan

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru ca românii să se bucure de cinci ani de pace prosperitate şi bunăstare economică, potrivit AGERPRES.

"Astăzi am votat pentru ca România să aibă o victorie în faţa caracatiţei, iar românii să se poată bucura de cinci ani de pace şi prosperitate, de dezvoltare economică. Iar bucuria multor realizări personale a fiecărui român să fi catalogată cu bucuria unui cuvânt drag mie: rezolvat", a declarat Ion Ştefan.

Ministrul liberal i-a îndemnat pe vrânceni să iasă la vot în număr cât mai mare.

"Invit pe toţi vrâncenii să participi astăzi la vot. Îmi doresc o participare numeroasă din partea vrâncenilor, care au fost şi sunt alături de noi, de cei care gândim şi vrem să facem altceva pentru Vrancea, să dezvoltăm Vrancea, să putem să spunem că suntem într-adevăr alt fel de oameni", a spus Ştefan.

În judeţul Vrancea sunt aşteptaţi, duminică, la vot, peste 314.000 de alegători, în cele 358 de secţii de votare amenajate în tot judeţul. La primul tur pentru prezidenţiale s-au prezentat la urme 143.230 alegători. Dintre aceştia, 127.115 au votat pe listele permanente, 15.064 pe listele suplimentare şi alţi 1.078 alegători au votat cu urna mobilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.