Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul ministrului Transporturilor după votare - ' Am certitudinea că România se poate vindeca prin vot ... Preşedintele dă, întotdeauna, direcţia'

Inquam Photos / Octav Ganea
Lucian Bode

Ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că are certitudinea că România se poate vindeca prin vot, potrivit AGERPRES.

"Este normal ca şi astăzi să votez pentru continuitate, să votez pentru România, cu speranţa că România se poate face bine. Am certitudinea că România se poate vindeca prin vot.

Fac un apel şi pe această cale către toţi românii, către toţi sălăjenii, să-şi sacrifice câteva minute din timpul lor liber astăzi şi să vină la vot să-şi aleagă preşedintele", a precizat ministrul Transporturilor.

El a adăugat că votul de duminică poate consfinţi formarea unei echipe Guvern - preşedinte care să lucreze în interesul României.

"Ştim cu toţi, funcţia de preşedinte a României este, de departe, cea mai importantă funcţie în stat. Preşedintele dă, întotdeauna, direcţia.

Guvernul pune în aplicare politicile publice asumate prim programul de guvernare. Astăzi, avem şansa să revenim la normalitate, să dăm ţării o echipă preşedinte - Guvern care să lucreze în interesul României", a conchis Lucian Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.