Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele CSM felicită magistrații

mediafax.ro
CSM sigla - Consiliul Superior al Magistraturii

Cu ocazia Zilei Justiției, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, doamna judecător Simona Camelia Marcu, a adresa un mesaj de felicitare tuturor magistraților.

„Sărbătorim în fiecare an, începând cu anul 1994, „Ziua Justiției”, prilej de bilanț și satisfacție, dar și de reflecție asupra actului de justiție, ca serviciu public în slujba cetățeanului.

Îi felicit pe toți magistrații care și-au desfășurat activitatea cu deplina respectare a legii și a valorilor fundamentale ale societății democratice.

Aduc mulțumiri, în același timp, celorlalți profesioniști ai dreptului pentru buna colaborare, având convingerea că numai împreună vom reuși să creăm un climat de încredere și respect, atât de necesar în această perioadă marcată de tensiuni.

Consiliul Superior al Magistraturii, în calitate de garant al independenței justiției, şi-a afirmat constant determinarea de a acționa hotărât pentru o justiție puternică și dreaptă.

Vă urez succes și fie ca împreună să reușim să menținem echilibrul balanței Zeiței Themis”, a postat președintele Consiliului Superior al Magistraturii, pe site-ul instituției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.