Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul primit de Mihai Tudose chiar în ședința PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose

Primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a transmis luni un mesaj public de susţinere a premierului Mihai Tudose, precizând că îl cunoaşte pe Mihai Tudose din 1999 şi că sunt colegi, prieteni şi se susţin reciproc.

"Îl cunosc pe Mihai Tudose din 1999. Suntem colegi, suntem prieteni şi ne susţinem reciproc. Un proverb românesc spune că după război mulţi viteji se arată. Unii caută să fie prieteni cu toată lumea şi, de fapt, nu sunt decât proprii lor prieteni. Prietenii adevăraţi nu ţin cont de conjuncturi şi nu aşteaptă să vadă ce se întâmplă pentru a şti cum se poziţionează. Succes Mihai Tudose!", a scris pe pagina sa de socializare Dragomir, care este liderul organizaţiei municipale a PSD şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene.

Citește și: Decizia care-i poate crește averea Simonei Halep: Variantele de milioane de euro ale liderului mondial – schimbare RADICALĂ

Primarul şi-a însoţit mesajul cu o poză în care apare alături de premierul Mihai Tudose şi de mai mulţi tineri din PSD Brăila, precizând în încheiere că şeful unei instituţii, gen guvern, consiliu judeţean sau primărie "trebuie să îşi respecte agenda şi să decidă cele mai bune măsuri pentru realizarea obiectivelor stabilite".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.