Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul PSD după moartea Regelui: Viaţa Regelui Mihai I, sub semnul dragostei faţă de patria pe care nu a părăsit-o cu adevărat

ziaruldevalcea.ro
sigla PSD

Partidul Social Democrat (PSD) transmite condoleanţe Familiei Regale după moartea Regelui Mihai, arătând că viaţa fostului suveran a stat sub semnul dragostei faţă de patria pe care nu a părăsit-o cu adevărat nici atunci când istoria a decis altfel, conform Agerpres.

"Viaţa Regelui Mihai I a stat sub semnul dragostei faţă de patria pe care nu a părăsit-o cu adevărat nici atunci când istoria a decis altfel. Regele Mihai a militat pentru intrarea Romaniei în NATO şi în Uniunea Europeană. Reconcilierea naţională în jurul unor deziderate la care aspiră toţi românii a fost unul dintre obiectivele principale pe care le-a avut în vedere Majestatea Sa şi care ar trebui să reunească întreaga clasă politică, dincolo de orice partizanate sau interese politice conjuncturale. Partidul Social Democrat doreşte să transmită sincere condoleanţe Alteţelor Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principesele Elena, Sofia şi Maria. Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Majestatea Sa Mihai I, Rege al României", se arată într-un comunicat al PSD.

Regele Mihai I, fostul suveran al României, a murit marţi la vârsta de 96 de ani la reşedinţa din Elveţia, a anunţat Casa Regală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.