Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul șefei de promoție a unei școli de Poliție către colegi: Nu uitați că sunteți oameni

NewsX
politie federala mexic

Viitorii polițiști să își păstreze principiile, să fie schimbarea de care este nevoie și să nu uite că, înainte de a fi polițiști, sunt oameni - este mesajul către colegi al șefei de promoție a Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, la absolvire.

Șefa de promoție a Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, Andreea-Elena Scafeș, a spus, vineri, adresându-se colegilor la festivitatea de absolvire, că aceștia trebuie să încerce să fie schimbarea de care este nevoie.

„Fiți mândri că ați reușit. Păstrați-vă principiile, implicați-vă și încercați să fiți schimbarea de care este nevoie. Onorați jurământul pe care l-ați depus astăzi și, poate cel mai important, nu uitați că, înainte de a fi polițiști, sunteți oameni”, a spus Andreea-Elena Scafeș.

Ea din județul Suceava și a absolvit Școala de agenți de poliție ca șef de promoție, cu media 9,90.

Citește și: Cutremur politic după asasinarea unei jurnaliste: premierul din Malta urmează să demisioneze

La festivitatea de acordare a gradului profesional de agent de poliție au participat, printre alții, adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Carmen Camelia Țuicu, mitropolitul Clujului, IPS Andrei, autorități locale și județene.

Cei 287 de absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, 158 de băieți și 129 de fete, se vor prezenta în 2 decembrie la sediile unităților de poliție la care au fost repartizați.

Toți agenții au fost pregătiţi pentru specializările Ordine publică, iar o parte dintre aceștia au parcurs module diferențiate de Investigații criminale și Cercetarea criminalistică a infracțiunilor.

Școala de poliţie clujeană a fost înființată în 2004 și a pregătit, până în prezent, 17 serii de elevi, reprezentând peste 4.500 de agenţi de poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.