Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul unui angajat al echipei Vancouver Canucks, NHL, pentru o spectatoare care i-a salvat viața: O 'persoană foarte specială'

brasovmetropolitan.ro
hochei pe gheaţă

Echipa Vancouver Canucks, din liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă (NHL), a transmis pe contul său de Twitter că a obţinut "cea mai frumoasă victorie" sâmbătă seara, informează AFP, citat de agerpres.

În cursul zilei, echipa a publicat pe Twitter mesajul unuia din angajaţii săi, Brian "Red" Hamilton, care încerca să găsească o "persoană foarte specială", ce se afla printre spectatorii prezenţi la un meci care a avut loc în toamnă.

"Acestei persoane pe care o caut vreau să-i transmit: tu ai schimbat viaţa mea şi acum mi-ar plăcea să te găsesc pentru a-ţi mulţumi infinit!", a scris acest membru al lui Canucks.

În seara de 23 octombrie, o tânără era aşezată în spatele băncii echipei Vancouver la primul meci de acasă al echipei Seattle Kraken, franciza nou intrată în NHL, şi încerca insistent să atragă atenţia angajatului.

Aceasta a reuşit în cele din urmă să scrie un mesaj pe telefonul său pe care l-a apropiat de geamul despărţitor al băncii: "aluniţa din spatele gâtului dumneavoastră poate fi canceroasă. Vă rog, mergeţi la un medic!"



La o oră de la postarea mesajului pe Twitter, devenit viral, echipa din Vancouver a reuşit s-o găsească pe tânăra femeie, Nadia Popovici, o studentă care intrase recent la facultatea de medicină.

"Sunt încântat. Singurul motiv pentru care mesajul a fost scris, este acela că doream ca ea să ştie că perseverenţa şi tot ce a făcut au fost luate în serios", a declarat Brian Hamilton, foarte emoţionat.

Canadianul a explicat că niciodată nu a văzut aluniţa cu pricina, care s-a dovedit a fi un melanom şi pe care a şi extirpat-o.

"Ea este o eroină. Este vorba de o persoană incredibilă care a remarcat ceva problematic şi a găsit modalitatea de a semnala acest lucru în haosul unui meci de hochei", a adăugat acesta.

În seara de 1 ianuarie, Brian Hamilton s-a şi întâlnit cu "eroina" sa şi i-a mulţumit, conform unui video postat de Vancouver Canucks.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.