Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi a anunţat că rămâne la FC Barcelona: Împotriva clubului vieţii mele nu aș merge niciodată la tribunal

www.news.ro
Leo Messi

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a anunţat vineri că rămâne la echipa spaniolă FC Barcelona, transmite presa internaţională.

"Nu aş merge niciodată la tribunal împotriva clubului vieţii mele. De aceea voi rămâne la Barcelona", a declarat vedeta argentiniană pentru portalul goal.com, confirmând astfel că va duce la capăt contractul cu echipa spaniolă, ce expiră în iunie 2021.

După o întâlnire între Jorge Messi, tatăl şi agentul fotbalistului, şi preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, atacantul argentinian, în vârstă de 33 de ani, a decis să mai continue un sezon la echipa spaniolă, pentru a nu ajunge în faţa tribunalului.

Messi, care şi-a anunţat săptămâna trecută intenţia de a pleca de la Barca, nu doreşte să se despartă cu scandal de clubul la care a venit în urmă cu circa douăzeci de ani şi-şi va duce la capăt contractul, ce expiră în iunie 2021.

Atacantul argentinian anunţase în urmă cu zece zile conducerea clubului că vrea să plece.

Clauza de reziliere de 700 de milioane de euro din contractul lui Lionel Messi cu FC Barcelona nu este valabilă, a afirmat vineri Jorge Messi, tatăl şi agentul jucătorului, într-un comunicat adresat Ligii spaniole de fotbal (La Liga), transmite presa internaţională.

Citește și: Ion Cristoiu, acuzații incendiare: Iohannis s-a dat peste cap să minimalizeze accidentul nu de dragul lui Bode, ci al lui Pahonțu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.