Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi s-ar putea întoarce pe teren în meciul Barcelonei de duminică, din campionatul Spaniei

www.news.ro
Leo Messi

Accidentarea suferită de Lionel Messi (32 de ani) este una uşoară şi se va întoarce pe teren mai repede decât se aştepta cineva! Starul argentinian ar putea intra încă de meciul de duminică al Barcelonei, cu Betis Seville, anunţă presa din Spania, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Lider PNL: Majoritatea bugetarilor sunt praf la locul de muncă. Trebuie să dispară voucherele, tichetele de vacanță .

Messi a absentat în prima etapă din La Liga, iar catalanii au pierdut cu 0-1 în faţa celor de la Bilbao. Decarul echipei a fost prezent, în această vară, alături de naţionala Argentinei, iar la un antrenament al Barcelonei a resimţit dureri la gambă. De altfel, Messi a fost lăsat în afara lotului pentru ultimele două partide amicale, contra lui Napoli, scor 2-1 şi 4-0. A fost pentru prima oară în ultimii 10 ani când Barcelona a început campionatul fără a-l avea la dispoziţie pe Messi.

Ultima oară când decarul a absentat în prima etapă s-a întâmplat în 2009, când Pep Guardiola, antrenorul catalanilor de la acea vreme, se baza în linia ofensivă pe Bojan Krkic, Zlatan Ibrahimovic şi Pedro, în partida cu Sporting Gijon, scor 3-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.