Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii au actualizat prognoza: Vrancea și Buzău ies de sub codul portocaliu, mai multe județe rămân sub cod galben până duminică

Inquam Photos/Octav Ganea
oameni pe strada iarna frig viscol

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza pentru acest sfârșit de săptămână, astfel că nu mai este avertizare cod portocaliu în Vrancea, Buzău și Prahova, însă se menține codul galben în mai multe județe din sudul Moldovei, Dobrigea și estul Munteniei, potrivit news.ro.

Potrivit ANM, în Dobrogea, estul Munteniei, jumătatea sudică a Moldovei, precum și în zona Carpaților de Curbură va continua să ningă și se vor acumula în general 15…20 l/mp, astfel că se va depune strat de zăpadă.

În aceste zone vor mai fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 45…55 km/h, viscolind ninsoarea, local troienind zăpada și determinând scăderea vizibilității.

În restul zonei atenționate din Muntenia (județele Prahova, Giurgiu, Ilfov și municipiul București) va ninge moderat cantitativ, iar vântul va avea intensificări în general de 30…35 km/h.

Duminică (29 ianuarie) vor mai fi intensificări ale vântului local în estul țării unde zăpada va fi spulberată, iar vizibilitatea scăzută.

Avertizarea este valabilă de sâmbătă, de la ora 14, până duminică, la ora 10. Sunt vizate județele: Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Prahova, Buzău, Brăila, București, Giurgiu, Călărași, Ilfov, Constanța, Tulcea, dar și Brașov și Covasna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.