Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii au dat ALERTA - Cod PORTOCALIU de ploi torențiale și grindină pentru trei județe

METEO
meteo alert

Meteorologii au emis încă o avertizare cod portocaliu de ploi torențiale și grindină pentru mai multe localități din județele Timiș și Hunedoara, valabilă până la ora 15.10.

Potrivit avertizării emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), în localitățile Pietroasa din Timiş și Dobra, Vețel, Lăpugiu de Jos, Cerbăl, Bunila, Lelese, Bătrâna din județul Hunedoara se vor semnala averse torențiale care vor cumula 35-45 l/mp, grindină de dimensiuni mici și posibil medii, conform Mediafax.

Citește și: Valerie Cioloș a dat LOVITURA cu firma ei de mindfulness - Profitul înregistrat se ridică la SUME INCREDIBILE

De asemenea, vor fi intensificări puternice ale vântului și frecvente descărcări electrice. Avertizarea cod portocaliu este valabilă până la ora 15.10. Anterior, ANM emisese cod portocaliu pentru trei localități din Caraş-Severin.

De altfel, ANM a emis, miercuri, și o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi pentru București și 37 de județe, valabilă de la ora 12.00 până la ora 23.00. Potrivit meteorologilor, vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15-25 l/mp, iar pe arii restrânse 35-40 l/mp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.