Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii au emis atenționare Cod galben de ceață, chiciură și polei: Care sunt zonele vizate

ceata

UPDATE ORA 07.22 Județele Botoșani, Neamț și Suceava au intrat joi dimineața sub o atenționare Cod galben de ceață, chiciură și polei, valabilă în următoarele ore.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), între orele 7:00 și 10:00, în județul Botoșani, dar și în zonele de câmpie a județelor Neamț și Suceava, se semnala ceață, fenomen care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. În plus, în aceste zone vor fi condiții pentru depunere de chiciură și polei.

Atenționările de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum șase ore, precizează ANM, potrivit Agerpres.

Citește și: Poluarea atmosferică a ucis 4,2 milioane de oameni în 2015 (studiu)

UPDATE ORA 07.01 ANM: Județul Cluj, sub Cod galben de ceață în următoarele trei ore

Meteorologii au emis, joi, o nouă atenționare nowcasting Cod galben de ceață pentru mai multe localități din județul Cluj, valabilă în următoarele trei ore.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 10:00, în județul Cluj, în zona localităților Huedin, Aghireșu, Ciucea, Izvoru Crișului și Poieni, se va semnala ceață, fenomen care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. În aceste zone vor exista condiții pentru depunerea chiciurei.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineața, o atenționare nowcasting Cod galben de ceață și polei pentru zona de câmpie a județelor Arad și Timiș, valabilă până la ora 9:00.

Potrivit meteorologilor, în zonele atenționate se va semnala ceață, fenomen care determină reducerea vizibilității, local, sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. De asemenea, vor exista condiții pentru depunere de chiciură și polei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.