Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii au emis Cod Galben în sute de localități, din 8 județe

cod galben bun

Meteorologii au emis sâmbătă avertizări Cod galben de ceață densă ce afectează localități din 8 județe, în orele următoare. Nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită. Până la ora 9.00 sunt vizate județele Dolj, Giurgiu și localităţi din județele Gorj, Olt, Mehedinţi, Călăraşi, Ilfov și Teleorman.

Se vor semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

Este semnalată ceață, care scade vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Călărași, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Mehedinți, Olt, Dolj și Teleorman.

La nivel național se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Pe șoselele principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic fiind normale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.