Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii au venit cu o nouă prognoză: COD GALBEN de ploi și vijelii în aproape toată țara

METEO
meteo alert

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni noi atenționări cod galben de vijelii și ploi torențiale, pentru aproape toate județele din țară, valabile până marți.

Începând de luni, ora 12.00, până marți la ora 22.00, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, care se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15 - 25 l/mp și pe arii restrânse 35 - 40 l/mp.

Până marți la ora 6.00, în Maramureș, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei și zonele montane instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40 - 60 l/mp.

Totodată, până marți la ora 23.00, în Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei și în sud-vestul Moldovei vor fi perioade în care se vor semnala intensificări puternice ale vântului, vijelii, grindină, frecvente descărcări electrice și averse torențiale. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.