Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii croați au dat alerta: vânt puternic, cu viteze de până la 130 km/h, în regiunile situate pe coasta Adriaticii

serbia macedonia grecia albania bosnia, croatia bulgaria

Serviciul Meteorologic şi Hidrologic (DHMZ) din Croaţia a emis luni o alertă de cod portocaliu de vânt puternic, care poate atinge viteze de până la 130 de kilometri pe oră, pentru regiunile situate de-a lungul coastei Adriaticii, în special în zona oraşului Rijeka şi în Dalmaţia, relatează luni Hina.

DHMZ a emis alerta pentru a avertiza cu privire la posibile perturbări ale traficului rutier şi maritim, precum şi a pericolului de daune la autoturisme şi proprietăţi din cauza copacilor ce ar putea fi doborâţi de rafalele de vânt, potrivit Agerpres.

De asemenea, reţelele de electricitate de pe coasta şi din sudul Croaţiei ar putea fi deteriorate, ceea ce poate conduce la întreruperi ale curentului electric, potrivit Agerpres.

Întreg cantonul Zadar a rămas luni dimineaţă fără electricitate. Un oficial croat a declarat că echipe de intervenţie se aflau la faţa locului pentru a remedia defecţiunile la reţeaua electrică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.