Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii fac anunțul mult așteptat: Ce vreme surpriză vom avea în weekend

Vremea

Vremea va continua sã se încãlzeascã uşor, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele caracteristice acestei perioade în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 18 grade, iar cele minime, în general, între -1 şi 8 grade, potrivit Meteoplus.

Cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat în vestul, nord-vestul şi nordul teritoriului unde, mai ales din a doua parte a zilei şi noaptea, local va ploua. Pe crestele montane vor mai fi precipitaţii şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte şi în Câmpia de Vest. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase în special din sud şi est, va fi ceaţã.

Citește și: ALERTĂ Propagandă teroristă în România: DIICOT intervine în forţă - a ridicat un bărbat de naţionalitate palestiniană

Vineri, procesul de încãlzire va continua în majoritatea regiunilor, iar vremea va deveni uşor mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Temperaturile maxime se vor situa între 9 şi 20 de grade, iar cele minime, în general, între 0 şi 11 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi temporar ploi, ziua pe arii restrânse în nord şi centru, iar seara şi noaptea, local, mai ales în vestul şi nord-vestul teritoriului. Pe crestele cele mai înalte vor mai fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi trecãtor ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, iar în partea a doua a intervalului şi în Câmpia de Vest. La începutul şi sfârşitul intervalului, mai ales în sud şi est, va fi ceaţã.

Sâmbătă, vremea va fi caldã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi ploi, mai ales în partea a doua a intervalului, pe arii extinse în jumãtatea vesticã a teritoriului şi local în rest. Pe crestele montane înalte mai pot fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi trecãtor ninsoare. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între 5 şi 13 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, iar temporar şi în regiunile vestice, nord-vestice şi în extremitatea de sud-est. La începutul şi sfârşitul intervalului, mai ales în sud şi est, pe arii restrânse va fi ceaţã.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.