Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metoda americanilor de forțare a vaccinării: Un bilet la concert costă 18 dolari dacă ești vaccinat și 1.000 dolari dacă nu

REUTERS
concert Barcelona

Pentru a participa la concertul Teenage Bottlerocket programat pentru 26 iunie la Saint Petersburg, Florida, va trebui să plătești 18 dolari – atenție, în cazul în care nu ești vaccinat împotriva Covid, biletul te va costa 999,99 de dolari.

Leadfoot Promotions, compania care organizează evenimentul, promovează prețul biletului de 18 dolari ca reducere oferită doar la prezentarea cardului de vaccinare. „Nu vă spunem ce să faceți, am luat o decizie de afaceri și lăsăm piața să decidă”, spune comania. „Dacă cineva vine fără a fi vaccinat, va speria mulți clienți și, prin urmare, va trebui să plătească diferența”.

Mesaje anti-vaccin nedorite

„Am vrut să fie un stimulent, astfel încât oamenii să nu mai ezite să se vaccineze”, declară pentru canalul local KAKE omul din spatele ideii, Paul Williams de la Leadfoot Promotions. „Am vrut ca tinerii care vor să meargă la concerte să se vaccineze”, continuă el. Răspunsul a fost „pozitiv”. Dar anti-vacciniștii au trimis multe mesaje nedorite, a spus el pentru KAKE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.