Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metoda Good Inside. Bunătatea interioară a copilului tău, cartea numărul 1 în topul Bestseller

curatorial.ro
targ carte carti

„Metoda Good Inside. Bunătatea interioară a copilului tău”, cartea numărul 1 în topul Bestseller New York Times care vine în ajutorul părinților, potrivit mediafax.

Cel mai de succes titlu al momentului din domeniul parentingului, cartea Metoda Good Inside. Bunătatea interioară a copilului tău a transformat-o pe autoarea acesteia, de profesie psiholog clinician și mamă a trei copii, în „The Millennial Parenting Whisperer”, potrivit revistei TIME Magazine. Dr. Becky Kennedy a devenit astfel cea mai ascultată voce în rândul părinților, în special al celor născuți în perioada anilor ’80-`90, datorită metodei pe care a dezvoltat-o. Și care nu doar că schimbă complet modele anterioare folosite în creșterea copiilor, dar le oferă părinților multă înțelegere și susținere, împreună cu strategii simple și ușor de aplicat. Cu scopul de a gestiona mai eficient provocările legate de acest subiect, în mediul de astăzi caracterizat de lipsa timpului și de mai mulți factori stresori sociali și profesionali.

Publicată în România la Editura Trei, în colecția „Psihologie practică pentru părinți”, „Metoda Good Inside” se află în prezent pe locul I în topul Amazon al celor mai vândute cărți din categoriile „Rezolvarea conflictelor familiale”, „Managementul conflictelor” și „Psihologia copilului”. În plus, cartea scrisă de Dr. Becky, așa cum este cunoscută autoarea în mediul online, s-a situat încă de la lansare pe primul loc în topurile Bestseller ale publicațiilor New York Times, Wall Street Journal și USA Today.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.